Menjador

Cuina pròpia

portfolio_6

Els horaris dels àpats són:
-Fruita a talls (P1 i P2)– — — — — — — – 10:30h
-Dinar- — — — — — — — — — — — — — — — — — de 12:00h a 13:00h
-Berenar- — — — — — — — — — — — — — — — – 16:00h

A mig matí els nens/es de P1 i P2, s’inicien en les rutines d’higiene, menjant la fruita tallada. L’hora de dinar és un bon moment per continuar treballant els hàbits d’higiene i de convivència amb els companys. Disposem de cuina ròpia, per tant els menús són casolans i equilibrats.Hi ha dos tipus de menús segons l’edat dels nens; un menú de Senser i un menú de Triturat.

menús

Els menús es poden ajustar depenent les necessitats dels nens/es (menú de règim).Es fan menús personalitzats , si cal, per motius d’al·lergies o intoleràcies( sempre amb prescripció mèdica)´.